söndag 21 oktober 2007

Hoppe hoppe hare skuttar ju så bra....

I´m funny bunny, stoppa en peng i mej så får du en liten rolig grej!

Och nu tvärt över till något allvarligt....

Ända sen jag var liten har jag haft problem med mina framtänder. När jag var typ 6 år och fått mina båda permanenta framtänder klättrar jag upp på en rutchkana och slår ut en liten bit på båda framtänderna (uppe). Inte så allvarligt kanske, de gick ju att laga.

Men efter en tid började jag få varblåsor ovanför tänderna, på tandköttet liksom. Jag fick gå till olika specialister som kollade och funderade på operation och annat. Till sist skickades jag till specialister i Stockholm och det blev rotfyllning av båda gaddarna.

Jag har väl alltid haft ett leende men nå bländvitt har jag aldrig lyckats åstadkomma Ni vet när man rotfyller får man inte direkt vita tänder. Hur som helst fick jag dem blekta en gång innan det blev dags att börja bekosta sin egen tandvård.

Åren gick och jag hade inga direkta problem med gaddarna.



Tills en dag..

Jag hade varit i Västerås och inget ovanligt i sig så blev jag förskräckligt godissugen. Jag köpte en påse Ahlgrens bilar och smaskade på i bilen. När jag kom hem och började packa upp varor så var påsen nästan slut (inte heller helt ovanligt). Det var ju synd om de stackars få bilar som låg där så ensamma så jag tänkte att det var väl inget att spara på (ska jag vara helt ärlig brukar jag aldrig ens tänka, jag stoppar dem bara rätt in i truten. Utan betänktetid).

Så också denna gång. Jag matar in ett helt gäng rosa, gröna och vita och tuggar medans jag fortfarande fixar med annat.

Då!

Det fullkommligt knakar i hela huve på mig och genast tänker jag: "mina tänder, hjälp nu lossna nån".

Det var hemskt obehagligt i detta ögonblick minns jag.

Nej, nu ska jag gå och sova fortsättning följer....

Godnatt....

Inga kommentarer: